erotisch worstelen met vrouw uit Apeldoorn?

worstel Apeldoorn
Naam : Lyd
leeftijd : 30
plaats : Apeldoorn
provincie : Gelderland
land : Nederland

Hi allemaal, ik ben op zoek naar een leuke man die met mij wil erotisch worstelen.
Ik ben goed getrained, heb een mooi strak lichaam, blond haar en mooie borsten.
Ik vind het geil om iemand te vinden die met mij wil naakt worstelen.
Ik vind het altijd geil om een krachtmeting te doen met mannen en lekker een beetje te gaan sexstoeien, daar raak ik meestal wel van in de stemming voor meer.
Ik moet je wel bekennen trouwens dat ik meestal ook echt serieus win trouwens.
Ik zou dit eigenlijk wel vaker willen doen en misschien ook wel eens met andere vrouwen profesioneel te gaan sexworstelen in clubs of zo.
Maar dat is allemaal voor later.
Eerst maar eens hier een leuke man vinden voor mijn eigen plezier.

Click hier voor een afspraak.

16 comments on erotisch worstelen met vrouw uit Apeldoorn?

 1. Hoi Sasja,

  Het lijkt me heel leuk om met je te worstelen. Heb vroeger een vriendin gehad die zwarte band judo had en me uitdaagde om te worstelen met haar. Ik verloor vaak van haar maar het was een geweldige ervaring. Mijn naam is Sjoerd en woon in Eindhoven, dat is niet zo heel ver van Utrecht vandaan. Mocht je interesse hebben dan zie ik vanzelf een berichtje verschijnen.

  Groetjes Sjoerd

 2. Hey Sasja,

  Hoewel ik nog geen ervaring heb met erotisch worstelen, lijkt het mij heerlijk om met jou te worstelen. Ik beloof je dat ik serieus tegenstand zal bieden en je de overwinning bepaald niet cadeau zal geven ….

  Ik kom uit Druten, dus de afstand Druten – Utrecht in niet onoverkomelijk …

  Bij deze daag ik je dus uit …, als je de uitdaging aanneemt, lees ik het wel.

 3. Hoi Sasja,

  Ik ben zelf ook gek op erotisch worstelen. Ik werk in Utrecht dus een keer afspreken is makkelijk. Ik ben 39 jaar en weeg 80 kg. Hopelijk kunnen we een keer afspreken. Ik zal me niet inhouden.

  Groeten, Jeroen.

 4. Hoi Sasja,

  Wat een geweldige oproep! Ik vind het geweldig om met vrouwen te worstelen… Krachtmeten. Helaas zijn er niet veel vrouwen die dat doen dus ben erg blij met je bericht? Ik hoop dat je mij een mailtje stuurt zodat we eens verder kennis kunnen maken en een afspraak kunnen maken. Heb al met meerdere dames geworsteld enne….was geweldig om te doen.

  Ik hoop dat je snel reageert!

  Groeten Marco

 5. Geweldig lijkt me dat, Sasja. Hoe eerder hoe beter…..
  Maik me en we maken zsm een afspraak. Heb vergelijkbare ervaring – en wil die graag komen testen! Hug – Franco

 6. Hoi Sasja! zo, zo, dit lijkt mij helemaal te gek om met jou erotisch te worstelen; ik krijg het nu al benauwd, weet je dat? Zelf doe ik veel aan fitness, dus je krijgt het zeker niet cadeau!! Als je echt serieuze interesse heb, mag je me mailen: michel.henneman@gmail.com Ik hoop heel graag iets van je te horen! alvast de stoei-groetjes van mij!!

 7. Hoi, nog eventjes met mij Sasja. Ik ken iemand die aan erotisch worstelen doet; hij doet dit met andere vrouwen. Ik kan meedoen, maar wel op voorwaarde dat ik een vrouw meeneem die ook graag aan erotisch worstelen doet. Jij zou een mooie partner voor mij zijn en kunnen zo deelnemen aan die zeer aparte worstelpartijen. Ik ben serieus, dus laat me maar weten of dit je iets lijkt. Het lijkt me trouwens beter om elkaar eerst te leren kennen! Ik hoop heel graag iets van je te horen! Lieve groetjes Michel

 8. Hallo Sasja,

  Ben je al voorzien? Het lijkt erop alsof er voldoende animo is, maar ik wilde het toch even proberen. Het lijkt me heel leuk om met je te worstelen. Heb het vroeger wel gedaan met een meesteres, maar daar ben ik voorzichtig geweest om het spel voort te laten duren. Een paar keer heb ik flink verloren en dat ook gevoeld, maar het was wel erg leuk! Ik kom uit Amsterdam dus kan in een half uur in Utrecht zijn. Mocht je interesse hebben dan houd ik me aanbevolen.

  Groetjes en tot hopelijk ziens

 9. Hoiii, ik ben een jongeman van 26 jaar oud, zie er goed uit en ben erg competitief! Ik ben wel benieuwd of je het kunt winnen van mij 😉 Als je tenminste nog reageert op deze reactie :), kom maar op!

 10. Hoi Sasja,

  Ik ben een sportieve man van 1.89m en 69kg,vetperc.10%, doe aan triathlon en heb dus een goed uithoudingsvermogen, uhummm, weet echter niet of ik het zo lang kan volhouden met een sterke sportieve vrouw die er zo atletisch uitziet en die zich eens lekker uit wil leven op mij en mag proberen mij genadeloos af te matten. Is het mogelijk om u te ontmoeten op 17 september overdag? Hoe kom ik aan het adres?

  Groetjes,

  Pieter.

 11. Hallo Sasja,
  Dat is nu helemaal waar ik al lang van droom!
  Ik ben wel sterk, doch geen specialist in worstelen. Toch kan ik flink weerstand bieden, maar de kans dat jij wint is wel groot. Hoewel ik zelf nogal zachtaardig en eerlijk van karakter ben wil dat niet zeggen dat je mij voorzichtig moet behandelen. Integendeel! Ik kan wel wat verdragen. Ik hou er niet van mijzelf te beschrijven maar zou je wel graag een foto van mij sturen. Dat zou veel meer zeggen en objectiever zijn. Hier zie ik geen mogelijkheid, maar misschien kan jij daar voor zorgen.
  Vele groeten,
  Dree

 12. Hallo Sasja ,

  Ik ben al een tijdje aan het denken om een clubje op te richten waar andere mannen en vrouwen met elkaar kunnen worstelen.
  Mij lijkt het namelijk leuk met het clubje elkaar dan zo nu en dan te treffen voor een lekker dagje worstelen /stoeien.
  Zou graag van je horen of jij daar ook wel interesse in zou hebben.
  Gr en veel worstel plezier Henk

Leave a Reply